Луис Скола се представи прекрасно при завръщането си в Евролигата,

...
Луис Скола се представи прекрасно при завръщането си в Евролигата,
Коментари Харесай

Само Скола не бе достатъчен на Олимпия в Мюнхен

Луис Скола се показа прелестно при завръщането си в Евролигата, само че единствено той не бе задоволителен на Олимпия (Милано) при гостуването на италианците в Германия. Байерн (Мюнхен) завоюва със 78:64 против селекцията на Еторе Месина и по този начин стартира победно сезон 2019/2020 в Евролигата.

Аржентинската легенда бе най-резултатен за гостите със 17 точки за 28 игрови минути, като това се случи броени дни след прехвърлянето му в миланския клуб. 39-годишният Скола овладя 6 битки, лиши 2 топки и даде 1 асистенция, с цел да приключи с най-голям коефициент от съотборниците си (17). Серхио Родригес добави 14 точки и 6 асистенции, само че стреля под опциите си (4/14), а Амедео Дела Вале остана с 10 точки при загубата на Олимпия.

Владимир Лучич поведе Байерн към успех със своите 18 точки и 5 битки, Нихад Джедович също бе на висота за баварците с 16 точки и 3 асистенции, а Маодо Ло вкара 12 точки за 23 минути. Байерн стреля по-добре от противника си както за 2 точки (48.9%), по този начин и от тройката (30%) и наказателната линия (73.7%). Освен това домакините направиха съвсем двойно по-малко неточности в сравнение с асистенции (16/9) по отношение на еднакъв брой и от двата съставния елемент за противника (13/13).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР