Луис Падрон е похарчил 60 000 долара, за да прилича

...
Луис Падрон е похарчил 60 000 долара, за да прилича
Коментари Харесай

Виждали ли сте Луис Падрон? Преживя всякакви мъчения, а накрая...

Луис Падрон е похарчил 60 000 $, с цел да наподобява на горски дух. Когато бил дребен останалите го тормозели и фантазиите били метод да се скрие. Сега той е намерил себе си - видоизменен като горски дух с типичната челюст, бяла кожа и издължени уши.
Всичко това му е коствало доста интервенции и визити при пластични хирурзи по целия свят. Той е постигнал идеала си и мисли, че е хубав, въпреки да желае още интервенции.
26-годишният Луис Падрон от Буенос Айрес, Аржентина, се е подложил на липосукция на брадичката, ринопластика, строшаване на челюстта, цялостна епилация на тялото, лазерно избелване на кожата, трансформирал е линията на косата си, зъбите си. Ушите му са оперирани, с цел да са издължени като на тези същества.


След тези интервенции той се усеща по-комфортно в кожата си и се надява да взе участие в новия ефирен сериал " Властелинът на пръстените " като горски дух.
Сега се усещам по-близо до фантазията си отвсякога, споделя мъжът.
Мъжът качва свои фотоси след интервенциите, на които се вижда през какво минава. Има над 50 000 почитатели. В Южна Корея той претърпява нова промяна на брадичката.
" Чувствам малко болежка тук и там, само че това е обикновено, като се има поради какъв брой скорошни са интервенциите ми ", споделя той. Самата интервенция съставлява строшаване, залепване и завинтване на челюстта, с цел да се получи съвършена форма на елмаз.
Луис споделя, че околните му поддържат измененията. Били щастливи за него. На месец той харчи хиляди, с цел да се поддържа - в това число и за слънцезащитни кремове. " Аз не смятам това за фикс идея, а за метод на живот, за мен действителността е жестока, само че във фантастичния свят имаш цялата вяра, обич, другарство и положителни усеща ", счита той.
" Това ми оказва помощ да се усещам като добър човек, само че и във фантазията би трябвало да сте красиви освен от вътрешната страна, само че и извън ", уверен е той.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР