Луис Падрон е похарчил 60 000 долара, за да прилича

...
Луис Падрон е похарчил 60 000 долара, за да прилича
Коментари Харесай

Човекът елф със счупена челюст и рязани уши: Красив съм

Луис Падрон е похарчил 60 000 $, с цел да наподобява на горски дух.

Когато бил дребен останалите го тормозели и фантазиите били метод да се скрие. Сега той е намерил себе си - видоизменен като горски дух с типичната челюст, бяла кожа и издължени уши.

Всичко това му е коствало доста интервенции и визити при пластични хирурзи по целия свят. Той е постигнал идеала си и мисли, че е хубав, въпреки да желае още интервенции.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА МЪЖА

26-годишният Луис Падрон от Буенос Айрес, Аржентина, се е подложил на липосукция на брадичката, ринопластика, строшаване на челюстта, цялостна епилация на тялото, лазерно избелване на кожата, трансформирал е линията на косата си, зъбите си. Ушите му са оперирани, с цел да са издължени като на тези същества.

Живите кукли - действителни девойки

Кен в човешко тяло, който не стопира с интервенциите

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА КУКЛАТА КЕН В ЧОВЕШКО ТЯЛО В ГАЛЕРИЯТА НИ

След тези интервенции той се усеща по-комфортно в кожата си и се надява да взе участие в новия ефирен сериал "Властелинът на пръстените " като горски дух.

Сега се усещам по-близо до фантазията си отвсякога, споделя мъжът.

Мъжът качва свои фотоси след интервенциите, на които се вижда през какво минава. ИМа над 50 000 почитатели. В Южна Корея той претърпява нова промяна на брадичката.

"Чувствам малко болежка тук и там, само че това е обикновено, като се има поради какъв брой скорошни са интервенциите ми ", споделя той. Самата интервенция съставлява строшаване, залепване и завинтване на челюстта, с цел да се получи съвършена форма на елмаз.

14 шокиращи фотоси, които разкриват способи за разкрасяване

Луис споделя, че околните му поддържат измененията. Били щастливи за него.

На месец той харчи хиляди, с цел да се поддържа - в това число и за слънцезащитни кремове.

"Аз не смятам това за фикс идея, а за метод на живот, за мен действителността е жестока, само че във фантастичния свят имаш цялата вяра, обич, другарство и положителни усеща ", счита той.

"Това ми оказва помощ да се усещам като добър човек, само че и във фантазията би трябвало да сте красиви освен от вътрешната страна, само че и извън ", уверен е той.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР