Луис Ортис не възнамерява да спира с големия бокс. „Кинг

...
Луис Ортис не възнамерява да спира с големия бокс. „Кинг
Коментари Харесай

Ортис чака загубилия битката Джошуа – Руис

Луис Ортис не има намерение да стопира с огромния бокс. „ Кинг Конг “ придвидливо се е прицелил към изгубилия реванша Анди Руис-младши – Антъни Джошуа, тъй като не чака да му бъде даден късмет за поясите.

„ Ортис в никакъв случай не отхвърля мачове. Искаме борба с някой от топ 5, изгубилия от Джошуа – Руис “, призна треньорът на Ортис Херман Кайседо. „ Победителят от този мач е най-хубавият боксьор на планетата. Може би, даже и на Луната, в случай че там има бокс. “

 Луис Ортис няма да се отхвърля

Специалистът изясни за какво възпитаникът му е бил нокаутиран.

„ Луис се поизмори повече в предходните два рунда и в седмия понижи оборотите. Нямаш право на това против Дионтей. Беше засегнат от удара, само че съдията го видя – можеше да оцелее още четири секунди и да  Ортис: Реферът отброяваше прекомерно бързо вземе глътка въздух. Никой не знае какво можеше да стане в идната част “, добави Кайседо.
„ Уайлдър се беше подготвил чудесно, той е доста сериозен боксьор. И 100 пъти да се бие с Ортис, 100 пъти ще се приготви добре за мача. “
 Уайлдър го направи още веднъж! Зверски нокаут против Кинг Конг в Лас Вегас (видео + галерия)

Предстои да разберем дали „ Кинг Конг “ ще се бие със изгубилия от „ Сблъсъка на дюните “, който ще се играе на 7 декември в Саудитска Арабия. До момента само Дионтей Уайлдър се осмели да одобри предизвикването му от най-големите имена в дивизията.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР