Луис Хамилтън вярва, че най-накрая се доближава до постигането на

...
Луис Хамилтън вярва, че най-накрая се доближава до постигането на
Коментари Харесай

Хамилтън вярва, че е близо до първата си победа за годината

Луис Хамилтън има вяра, че най-сетне се приближава до постигането на първата си победа за годината преди Гран При на Белгия този уикенд.

В момента Хамилтън е в най-дългата серия без победа в кариерата си във Формула 1 - поредност, която се простира от Саудитска Арабия предишния декември. Но 37-годишният играч, който е печелил най-малко едно съревнование във всяка година, в която се е състезавал във Формула 1, е убеден, че и през 2022 година ще завоюва съревнование.

Хамилтън, който беше втори в Унгария, показа:

„ Ние се подобряваме, имаме тази поредност в последните надпревари и огромен прогрес, който тимът прави, всички се движим дружно напред. "

„ Колата се трансформира от ден на ден в спортна кола, като към този момент не е това, което беше при започване на годината! ", съобщи британецът.

„ Последното съревнование беше най-хубавото показване, което сме имали до момента. Това за нас беше голям подтик, че можем да понижим тази разлика. Естествено ще бъде мъчно, ще държим главите си наведени. Другите момчета правят страхотна работа, само че имам вяра, че можем да понижим разликата. “

Хамилтън също по този начин споделя, че няма проекти да се отхвърля от спорта.

„ Имам още доста за реализиране тук. Може би не толкоз доста персонални върхове, само че въпреки всичко има доста работа с тима. Все още съм надълбоко влюбен в спорта. ", приключи седемкратният международен първенец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР