Луис фон Ан, изпълнителният директор на Duolingo, знае отлично как

...
Луис фон Ан, изпълнителният директор на Duolingo, знае отлично как
Коментари Харесай

Шеф на компания за 700 млн. разкри ключово изречение, което стимулира мързеливите служители

Луис декор Ан, изпълнителният шеф на Duolingo, знае чудесно по какъв начин да се оправи с мързеливите служащи, написа Business Insider.

Създателят на приложението за научаване на нови езици, което е оценено на 700 млн. $, неотдавна разкри тактиката си в изявление за Financial Times, която ползва за не изключително ангажираните чиновници.

“Можеш да направиш и най-мързеливия в най-отдадения човек, в случай че го накараш най-искрено да има вяра, че компанията и вие, като водач, смятате, че това, което прави, е значимо – разяснява Фон Ан. – Невероятно е какъв брой мотивиращо е да седнеш до някого и да му кажеш – „ Това, което вършиш, е в действителност значимо “. Използвам тази техника постоянно. “

Неговият метод е подсилен от проучване от 2016 година, направено от LinkedIn и Imperative. То изследва 26 151 консуматори на професионалната обществена мрежа от целия свят, с цел да открие какъв брой от тях „ усъвършенстват своята работа по подобен метод, че да я нагодят към нещата, които са значими за тях “. Проучването открива, че 73 % от чиновниците, които се управляват от някаква цел, са удовлетворени от работата си. Тези, които нямат към какво да се стремят (64%), не са.

Фон Ан съобщи също по този начин, че търси целенасочени хора – такива, които се управляват от цели. Той не има вяра, че огромните заплати ще привлекат топ претендентите към Duolingo. „ Ако е належащо да им се заплати, с цел да работят за теб, не мисля, че те ще се отдадат напълно – споделя той. – Предпочитаме мисионери пред наемници. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР