Луфтханза (Lufthansa Group) и Google Cloud обявиха в понеделник, че

...
Луфтханза (Lufthansa Group) и Google Cloud обявиха в понеделник, че
Коментари Харесай

Луфтханза ще следи пътниците си през интернет

" Луфтханза " (Lufthansa Group) и Гугъл Cloud оповестиха в понеделник, че са подписали стратегическо партньорство, което ще даде опция на немската самолетна компания да усъвършенства следенето на своите полети и да даде по-добър взор по отношение на нередности при полетите.

Сътрудничеството ще докара до построяването на нова платформа, която ще комбинира данни за употребата, както и даването на самолетните екипажи на информация за точността на пасажерите и за всевъзможни вероятни закъснения, свързани в това число с времето или със натоварване на въздушния самолетен трафик. Всичко това ще даде визия на " Луфтханза " по какъв начин да реализира най-хубавото пренареждане на разписанието при положение на закъснения на дадени полети.

Гугъл Cloud е платформата на софтуерния интернет колос за облачни услуги.

Изпълнителният шеф на Гугъл Cloud Томас Курина съобщи: " Чрез това съдействие ние ще имаме забележителна опция да революционизираме бъдещето на интервенциите на самолетните компании. Ние сплотяваме най-хубавото от " Луфтханза " и Гугъл Cloud, с цел да разгадаем най-големите провокации на самолетните компании и да повлияем позитивно на пътуването на над 145 милиона пасажери, които летят годишно с немската самолетна компания ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР