Луфтханза (Lufthansa) е готова да гарантира връщането в родината на

...
Луфтханза (Lufthansa) е готова да гарантира връщането в родината на
Коментари Харесай

Луфтханза въвежда гаранцията Home-Coming

Луфтханза (Lufthansa) е подготвена да подсигурява връщането в родината на всички немски туристи, които заминат за чужбина. Това съобщи през вчерашния ден шефът на националния авиопревозвач Карстен Шпор в изявление за в. " Франкфуртер алгемайне ".

" Въвеждаме гаранцията Home-Coming (прибиране вкъщи - бел. ред.). Ще върнем всеки, който желае да се прибере у дома ", сподели Шпор.

При обстановка, в която някой поради висока температура не може да влезе в приемащата страна и му се постанова да остане там под карантина или при вълна на епидемията - всички тези случаи ще бъдат обхванати от гаранцията за противоположен полет, уточни Шпор, без да даде повече детайлности.

Луфтханза понесе големи загуби поради намаляването на пътническия поток на фона на коронакризата и акциите ѝ мощно поевтиняха. Компанията губи към 1 млн. евро на час, съгласно личните ѝ данни. Планира се обаче през настоящия месец броят на полетите да бъде повишен доста.

На 25 май немското държавно управление контракти с управлението на Луфтханза изискванията за даване на спомагателен пакет от 9 милиарда евро. Европейската комисия сложи като изискване компанията да бъде лишена от предпочитаните си права за политане и кацане на най-големите немски летища във Франкфурт и Мюнхен. Акционерите на авиопревозвача ще обсъдят помощния пакет на изключително съвещание на 25 юни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР