Лудогорец започва тази вечер участието си в груповата фаза на

...
Лудогорец започва тази вечер участието си в груповата фаза на
Коментари Харесай

Гледайте по БНТ днес: Стартът на Лудогорец в Лига Европа

Лудогорец стартира довечера присъединяване си в груповата фаза на Лига Европа. Българският първенец гостува на Истанбул Башакшехир от 20:00 часа на стадион " Фатих Терим ". Срещата от група C може да гледате директно по БНТ1 и Българска национална телевизия HD .


" Орлите " отпаднаха в квалификациите за Шампионска лига, само че в плейофа за втория по мощ клубен шампионат елиминараха Судува.

Днешният им противник бе на крачка от влизане в групите на Лигата на богатите, само че преклони глава пред Севиля. Истанбул Башакшехир към този момент е сериозен фактор в турското състезание, като през предишния сезон отборът се размина с купата. Наставникът Абдула Авджъ разполага с доста качествени футболисти, измежду които Емануел Адебайор, Елжеро Елиа, Гьокхан Инлер, Гаел Клиши и някогашният състезател на Лудогорец Жуниор Кайсара.

Треньорът на разградчани Димитър Димитров остави отвън групата за мача Върджил Мисиджан, като не стана ясна повода за това. Херо няма да може да разчита и на Марселиньо, който изтъпява наказване.

През уикенда Истанбул Башакшехир победи Фенербахче с 3:2, тъй че упованията на щаба на Лудогорец за тежък мач довечера по всяка възможност ще се оправдаят. Самият Димитров разгласи, че равенството също би било добър резултат за Лудогорец.

Останалите противници на българския първенец в групата са немският Хофенхайм и португалският Брага.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР