Лудогорец започна да се оплаква от съдиите. Орлите се почувстваха

...
Лудогорец започна да се оплаква от съдиите. Орлите се почувстваха
Коментари Харесай

Лудогорец започна да се оплаква от съдиите

Лудогорец стартира да се оплаква от съдиите. " Орлите " се почувстваха ощетени при домакинското 1:1 с Черно море от XIX турнирен кръг. В Разград основният рефер Георги Кабаков, който тази есен управлява два мача от Шампионската лига, анулира гол на домакините за нарушаване на Клаудиу Кешерю против вратаря на " моряците " Миодраг Митрович. Пловдивчанинът изгони с червен картон Сисиньо (90+2), който удари без топка Исмаил Иса. Също по този начин Кабаков вярно не свири дузпа за Лудогорец за игра с ръка на Патрик Андраде (72). В обстановката ръката беше до тялото на полузащитника, а топката отскочи подло.

" Гледах Ман Сити - Ман Юнайтед (1:2) и си мисля какъв брой потребен ще е ВАР (видеоповторения) за българското състезание. Тогава няма да има клубове, които са ощетявани от " Кабаковците ", оплака се притежателят на Лудогорец Кирил Домусчиев. Той разясни, че ще упорства за въвеждане на системата у нас. От клуба пуснаха тъжба против рефера, който повече да не свири техни мачове.

" Отмениха ни чист гол. Не би трябвало да се оправдаваме със съдиите обаче. Противникът се бореше, вкара ни от единствената си обстановка ", показа треньорът Станислав Генчев.

" Виждаме преднамереност в отсъжданията му към този момент в няколко следващи мача. Всички видяха, че ни анулира безусловно чист гол ", сподели изпълнителният шеф Ангел Петричев.

" Има отчаяние, тъй като водихме съвсем през целия мач. Ако имахме повече самочувствие, можехме и да спечелим при някоя контра. Имаше пропуски, несъмнено, само че съм удовлетворен. Това не е нашият жанр, започнах смяната поради насъбраната отмалялост ", изясни треньорът на варненци Илиан Илиев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР