“Лудогорец записа първа загуба този сезон в Първа лига -

...
“Лудогорец записа първа загуба този сезон в Първа лига -
Коментари Харесай

“Локо” нанесе първа загуба на “Лудогорец”

“Лудогорец ” записа първа загуба този сезон в Първа лига - 0:1 като посетител на столичния “Локомотив ” в 12-ия кръг. Карлос Франса означи единственото попадение в средата на второто полувреме.

Срещата мина с доста картони, два от които червени - по един за двата тима. “Локомотив ” беше лишен и от публиката си, защото изтърпява наказване.

В 14-ата минута бразилският бранител на гостите Сисиньо си проработи червен картон. Най-напред удари с топката Франса, паднал на тревата, а по-късно го направи и с глава.

Минути по-късно “орлите " можеха да открият резултата, откакто Игор Тиаго беше изведен на добра позиция от Кирил Десподов, само че не съумя да преодолее Александър Любенов.

Началото на второто полувреме беше за гостите от Разград, като в 53-ата минута Десподов можеше да даде преднина на своите. Той излезе самичък против Любенов, само че се забави, реши да го финтира и топката му беше отнета.

Само четири минути по-късно още веднъж гостите можеха да открият резултата след триходова композиция сред Игор Тиаго, Каули и Десподов. Камен Хаджиев обаче с прелестен шпагат блокира удара на последния и предотврати проблеми за “Локомотив ”.

Домакините нанесоха своя удар посредством доста добре разиграна контраофанзива в 71-ата минута. Илия Димитров изведе на чиста позиция Франса, който надбяга Оливие Вердон и стреля. Вратарят Пад отрази първия удар, само че Франса стигна първи до топката и с глава я добута във вратата.

Три минути преди края на постоянното време и Локо остана с 10 души на терена, откакто съдията Гинчев в профил Антонио Вутов. Атакуващият полузащитник стъпи доста жестоко върху глезена на Педро Мачадо и справедливо беше отхвърлен.

Преди останалите мачове от кръга, в които играят водачите, “Лудогорец ” остава отпред с два мача по-малко и с 23 точки, колкото има и ЦСКА 1948.

“Локомотив ” придвижи на 6-о място, откакто по-рано този сезон победи и “Левски ”, а с ЦСКА-София направи еднакъв.
Резултатите от четвъртък и петък:
“Арда ” - “Хебър ” (Пазарджик) 1:0

“Септември ” (Сф) - “Спартак 1918 (Вн) 1:1

“Черно море ” - “Ботев ” (Враца) 2:1

“Ботев ” (Пловдив) - “Славия ” 1:0

в понеделник:

“Локомотив ” (Пловдив) - ЦСКА 1948

ЦСКА-София - “Пирин ” (Бл)

“Берое ” - “Левски ”
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР