Лудогорец записа 9-а поредна победа във всички турнири, след като

...
Лудогорец записа 9-а поредна победа във всички турнири, след като
Коментари Харесай

"Ботев" не успя да спре "Лудогорец", но зарадва феновете

" Лудогорец " записа 9-а поредна победа във всички шампионати, откакто се наложи с 1:0 като посетител над " Ботев " Пловдив. При завръщането на Ферарио Спасов отпред на отбора, " канарчетата " направиха положителни офанзиви и най-сетне вдъхнаха оптимизъм у почитателите си, че скоро ще излязат от рецесията. " Жълто-черните " пропуснаха много положения, а загубата им е пета поредна.

Треньорът на " Лудогорец " Станислав Генчев даде отмора на някои от главните си футболисти, само че това не се оказа проблем за първенците, на които им бяха нужни едвам 7 минути, с цел да открият резултата. Жоржиньо беше открит непокрит от Марселиньо и осъществя третото си попадение за сезона.

До почивката " Ботев " имаше няколко положения за равнене, като най-чистото от тях бе изпуснато от 18-годишния дебютант Димитър Тонев. През второто полувреме пловдивчани продължиха упорито да търсят своя първи гол в мача, само че положителните изяви на вратаря на гостите Пламен Илиев разочароваха офанзивните футболисти на " канарчетата ".

Така " Ботев " продължи неприятната си серия против " Лудогорец " вкъщи, като отборът е без триумф от май 2016-а година. Пловдивчани не съумяха и да отбележат попадение в трети следващ турнирен дуел.

" Лудогорец " е водач в Първа лига с 33 точки, втори е тимът на " Левски " с 26, само че и с мач по-малко. " Ботев " е на предпоследно място с едвам 9 точки от 13 мача.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР