Лудогорец заминава за Уелс в сряда (14 август) сутринта от

...
Лудогорец заминава за Уелс в сряда (14 август) сутринта от
Коментари Харесай

Лудогорец пътува за Уелс в сряда

Лудогорец отпътува за Уелс в сряда (14 август) сутринта от Варна. Очаква се тимът да бъде на летището в морската ни столица към 8,45 ч. Чартърът на тима до Манчестър излетява в 10,00 ч. Реваншът с Дъ ню сейнтс е в четвъртък в 18,30 ч. локално време (20,30 ч. българско).

В сряда Лудогорец ще организира публична подготовка на стадион „ Рейскорс граунд “ в Рексъм в 18,30 ч. локално време. Половин час по-рано треньорът Стойчо Стоев ще даде конференция. Лудогорец се прибира в България незабавно след мача с Дъ ню сейнтс. Очаква се чартърът на тима да кацне на летището във Варна към 4,30 ч. в петък сутринта.

Клубът припомня, че се одобряват поръчки за билети за мача в Рексъм. На имейл [email protected] всички почитатели, искащи да следят срещата онлайн, могат да резервират своите билети. Цената на един входен ваучър е 10 британски лири.

За българските последователи е обособен западния бранш на „ Рейскорс граунд “, който носи името „ Юнивърсъри енд “. Всеки декларирал билет е належащо да остави своите три имена, както и рождена дата.

Входните талони ще се продават директно преди мача на стадиона наоколо до бранша за гостуващи почитатели efbet Лига 5 кръг, неделя 11 август  Лудогорец 0:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР