Лудогорец заминава за Москва в сряда (27 ноември) в 8,20

...
Лудогорец заминава за Москва в сряда (27 ноември) в 8,20
Коментари Харесай

Програма на Лудогорец за гостуването на ЦСКА в Москва

Лудогорец отпътува за Москва в сряда (27 ноември) в 8,20 ч. сутринта с под наем полет от Варна до летище Внуково в съветската столица. Шампионите срещат московските армейци в четвъртък в 20,55 ч. локално време (19,55 ч. българско) в пети мач от група Н на Лига Европа. С сряда се чака футболистите да бъдат на летището в морската ни столица към 7,10 ч.

Същия ден старши треньорът Алекси Желязков ще даде конференция на стадион " ЦСКА Арена " в 19,00 ч. локално време. В брифинга ще взе участие и Марселиньо. Официалната подготовка на Лудогорец в Москва в сряда стартира в 19,30 ч.
 Лудогорец - ЦСКА (Москва) @@@

Веднага след мача с ЦСКА в Москва първенците се прибират в България с под наем полет до София. Самолетът на отбора ще кацне на летището в столицата към 3,00 ч. в петък (29 ноември). Лудогорец ще остане в София шест дни. В неделя (1 декември) първенците гостуват на ЦСКА-София на стадион " Българска войска ". В сряда (4 декември) на Лудогорец му следва мач за Купата на България против Септември (София). Лига Европа 5 кръг, четвъртък 28 ноември  ЦСКА Москва 19:55предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР