Лудогорец замина за Унгария, където ще се изправи срещу местния

...
Лудогорец замина за Унгария, където ще се изправи срещу местния
Коментари Харесай

"Лудогорец" замина за Унгария без желание за мъст

" Лудогорец " отпътува за Унгария, където ще се изправи против локалния " Ференцварош " в среща от втория кръг на Лига Европа. Мачът в четвъртък (3 октомври) ще бъде повтаряне на конфликтите от първия кръг на квалификациите за груповата фаза на Шампионската лига. Тогава " орлите " отпаднаха след загуби с 1:2 като посетител и 2:3 като хазаин.

" Не мисля, че би трябвало да си отмъщаваме, а просто би трябвало да изиграем един прекрасен мач, който за следващ път да донесе позитивни страсти на нашите почитатели, както беше с ЦСКА Москва ", съобщи при заминаването през днешния ден (2 октомври) изпълнителният шеф Ангел Петричев.
" Лудогорец " сгази ЦСКА Москва на старта в Лига Европа (ГАЛЕРИЯ) Българският първенец разгроми руснаците с 5:1
В предходния кръг " Лудогорец " реализира победа с 5:1 над любимеца в четворката ЦСКА Москва.

" Мачовете с " Ференцварош ", които загубихме, са минало. Сега мачовете са много по-различни, тъй като са в групова фаза, за точки, не са на директна елиминация. Лично аз се надявам, че тимът си е взел поучения от предходните два мача и в този момент ще успеем да вземем три точки ", оптимист е треньорът Станислав Генчев.

" Чувствам, че в този момент сме по-силни. Имаме доста повече качества, по-добри сме. Имаме няколко нови играчи, които се нуждаеха от акомодация, само че към този момент сме подготвени. Сега сме доста добър тим ", добави Джоди Лукоки.

" Лудогорец " е водач в групата си, а след идването в Будапеща ще организира първа подготовка на стадион " Групама ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР