Лудогорец взе голмайстор от БразилияЛудогорец осъществи поредния си силен трансфер

...
Лудогорец взе голмайстор от БразилияЛудогорец осъществи поредния си силен трансфер
Коментари Харесай

Лудогорец взе голмайстор от Бразилия

Лудогорец взе голмайстор от Бразилия
Лудогорец реализира следващия си мощен трансфер от Бразилия, оповестиха от клуба. Договор с първенците подписа голмайсторът на локалната Серия "Б" Жозе Брандао Гонзалвес Жуниор.

23-годишният нападател, който е висок 1,86 см. и тежи 84 кг. идва от Атлетико (Гоянензе). С този отбор за 2018 година Жозе Брандао е изиграл 18 мача, отбелязал е 9 гола и е осъществил 3 асистенции.

Нападателят минава за един от огромните гении в бразилския футбол. За неговия автограф Лудогорец съумя да завоюва борбата с няколко латиноамерикански топклуба.

Жозе Брандао е вторият нов футболист в Лудогорец за последната седмица. Миналият вторник с клуба контракт подписа южноафриканският отбранителен халф Мей Махлангу, играл за последно в румънския Динамо (Букурещ). Двамата към този момент са в Разград и от вторник стартират тренировки с първия отбор.

Брандао и Махалангу ще бъдат показани публично пред почитателите на "Лудогорец Арена" в четвъртък директно преди реванша от плейофа на Лига Европа против Торпедо (Кутаиси). /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР