Лудогорец стъпи здраво на върха след петата си поредна победа

...
Лудогорец стъпи здраво на върха след петата си поредна победа
Коментари Харесай

Лудогорец победи Левски в Разград

Лудогорец стъпи крепко на върха след петата си поредна победа в efbet Лига . Тя обаче извънредно значима, тъй като пристигна против директния съперник за първото място Левски на " Лудогорец Арена " и момчетата на Станислав Генчев взеха съществено психическо предимство пред преследвачите си, написа
 
" Орлите " надвиха с 2:0 след два съкрушителни удара първоначално и края на мача. Мавис Чибота означи първото полувреме, а дежурният голмайстор Клаудиу Кешеру умъртви интригата 10 минути преди края , с цел да подпечата по този начин значимия триумф за отбора си в мача-украшение на 12-ия кръг на шампионата. 

Така домакините усилиха задатъка си на върха на класирането на четири точки пред " сините " , а те остават със същия точков актив и с третия Локомотив Пловдив. Това беше осми триумф в девет мача на разградчани под управлението на Станислав Генчев във всички шампионати и тимът продължава да лети под неговото управление. 

За " сините " пък това беше първо проваляне от 10 август насам , когато преклониха глави пред Берое на " Герена ". Те също бяха в серия от победи, като за последно изгубиха точки в дербито с ЦСКА на 1 септември, само че в този момент просто Лудогорец беше прекомерно мощен за тях. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР