Лудогорец си върна първото място в елита след 1:0 над

...
Лудогорец си върна първото място в елита след 1:0 над
Коментари Харесай

Лудогорец се върна на върха след трудна победа

Лудогорец си върна първото място в елита след 1:0 над Локомотив Пловдив. По-рано през днешния ден и излезе краткотрайно отпред. Зелените имат 77 точки, алените са с 76. В идващия кръг на плейофите двата отбора се срещат в Разград.

Единствения гол против железничарите вкара Тодор Неделев. Това беше дебютно попадение на българския национал за отбора от Разград.

Лудогорец натисна още първоначално и Игор Тиаго можеше да се разпише, само че Илко Пиргов избави. Кайо Видал вкара гол при последвалия корнер, само че ВАР отсъди засада. Малко по-късно Видал се разписа още един път, само че на вятъра – отново беше отсъдена поради. След това Пиргов избави удари на Нонато и Неделев.

В 42-ата минута натискът на домакините докара до стремежи от тях резултат. Франко Русо подаде на Тиаго, който пусна към Неделев и той вкара за 1:0.

След почивката Лудогорец продължи да натиска. Игор Тиаго, Бърнард Текпетей и Видал обаче не съумяха да осъществят. В 77-ата минута домакините получиха дузпа, която обаче беше анулирана след обзор с ВАР. А пък Видал получи жълт картон за симулация.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР