Лудогорец ще започне пре­говори с Ордабаси за двама играчи. Става

...
Лудогорец ще започне пре­говори с Ордабаси за двама играчи. Става
Коментари Харесай

В Казахстан искат да запазят преотстъпени от Лудогорец

Лудогорец ще стартира пре­говори с Ордабаси за двама играчи. Става въпрос за халфа Мей Махлангу и нападателя Жоао Паоло, които играха в казахстанския клуб чартърен от разградчани, написа вестник "Тема Спорт ".

Договорите им за преотстъпване изтеко­ха с края на сезона в Казахстан и при започване на януари те би трябвало да стартират подго­товка с "орлите ". В Ордабаси обаче към момента умуват какво да вършат с двамата, защото желанието на клуба е да продължат да разчи­тат на тях.

Все още обаче шефовете не са избистрили дали още веднъж да се опитат да ги вземат чартърен, или да изплатят правата им. Договорът на Мах­лангу с Лудогорец е до лятото на 2021 година, а на бразилеца е до лятото на 2020-а. Те бяха пратени в Казахстан през фев­руари.

И двамата се показаха на много положително равнище, като са се понравили на грузинския старши треньор на Ордабаси Тсхададзе, който желае да може да продължи да разчита на тях. До последно отборът бе в борбата за купата, като остана трети - на четири точки от първенеца Астана и на три от втория Кайрат. На­есен тимът ще играе в квалификациите на Лига Европа.

Жоао Паоло игра в 31 от об­що 33 турнирни мача и в тях вкара цели 15 попадения. Бившият национал на Южна Африка пък записа 29 срещи и осъществя 3 попадения. В момента Лудогорец разпо­лага с играчи на техните пози­ции и не е изключено да склони на диалози за правата им. Очаква се през декември Ор­дабаси да стартира договаряния с първенците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР