Лудогорец ще заложи на защитата си в първия сблъсък с

...
Лудогорец ще заложи на защитата си в първия сблъсък с
Коментари Харесай

Димитър Димитров залага на защитата срещу Милан

Лудогорец ще заложи на отбраната си в първия конфликт с италианския исполин Милан. Треньорът на разградчани Димитър Димитров готви специфична отбранителна тактичност за дуела от 1/16-финалите в шампионата Лига Европа. Целта пред Херо ще е отборът му да вземе добър турнирен резултат, който да му остави шансове за реванша с италианския гранд.

Лудогорец приема " росонерите " в четвъртък, 15 февруари, от 20:00 часа, а вторият дуел е седмица по-късно - на 22 февруари, от 22:05.

Най-важната задача пред разградчани ще е да не позволен гол в мрежата си. Те ще се стремят дълготрайно да владеят топката, само че да не се хвърлят в масирани офанзиви. По-скоро ще дебнат за контри, при които да употребяват бързината на фланговите си играчи.

В дуелите от груповата фаза на Лига Европа Херо употребява няколко тактически схеми. Веднъж игра с трима централни бранители, а в множеството случаи излизаше на терена без характерен централен нападател, ползвайки " подправена деветка ".

Най-големите терзания на треньора са свързани с това по какъв начин ще се оправи отбраната в отсъствието на Натанаел. Бразилецът е осъден за първия конфликт. В неговата зона ще бъде употребен Лукас Саша. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР