Лудогорец ще връща пари на феновете закупили пакетни билети за

...
Лудогорец ще връща пари на феновете закупили пакетни билети за
Коментари Харесай

Лудогорец връща пари за билети за Лига Европа

Лудогорец ще връща пари на почитателите закупили пакетни билети за мачовете от Лига Европа. Това заяви формалният уебсайт на клуба. Както е известно поради пандемията от ковид управляващите у нас не разрешиха да има аудитория на стадионите.

От Лудогорец оповестиха, че досега има над 1500 закупени пакетни билети, като в най-скоро време притежателите им ще бъдат известени по какъв начин могат да си получат парите назад.

Ето какво написаха от Лудогорец на формалния си уебсайт:

" Във връзка с последната заповед на Министъра на опазването на здравето доктор Костадин Ангелов от 27 октомври 2020 година която забравяна провеждането на футболни мачове с аудитория в България, управлението на ПФК Лудогорец уведомява почитателите, притежаващи пакетни билети за дуелите в група J на Лига Европа, че приготвя процедура по връщане парите, платени за входни талони за домакинския мач с Тотнъм на 5 ноември. Към момента има закупени над 1500 пакетни билета, като скоро техните притежатели ще бъдат известени в детайли по какъв начин могат да си получат парите назад. 

ПФК Лудогорец изрича голямото си страдание, че няма да може да разчита на своите почитатели за идните значими мачове на " Хювефарма Арена " в Европа и в efbet Лига, само че грижата за здравето и минимализирането на риска от заразяване с COVID-19 в този миг са над всичко ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР