Лудогорец ще се изправи срещу босненския Зрински в мач-реванш от

...
Лудогорец ще се изправи срещу босненския Зрински в мач-реванш от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Зрински - Лудогорец

Лудогорец ще се изправи против босненския Зрински в мач-реванш от трети квалификационен кръг на Лига Европа. След отпадането от борбата за Шампионска лига и неубедителното показване в шампионата, разградчани нямат право на неточност в Широки Бег.
Двубоят Зрински - Лудогорец стартира в 21 часа и може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Въпреки че победиха с 1:0 в първия мач, момчетата на Пауло Аутори не трябва да подценяват съперника и ще търсят успеха от първата минута, с цел да се предпазят от някоя неприятна изненада. Очаква се треньорът на българския отбор да остави запаса нападателя Клаудиу Кешеру, а да пусне като " подправена деветка " Върджил Мисиджан. Лукоки и Вандерсон пък ще атакуват по фланговете. Марселиньо още веднъж ще гради играта на разградчани, до момента в който Светослав Дяков и Яцек Горалски ще имат най-вече отбранителни функционалности.
Треньорът на противника няма да прави опити, защото е новоназначен и не познава задоволително и двата тима. Той ще заложи на системата 4-2-3-1, като на върха на офанзивата ще работи Бекич, а от втора позиция ще му оказват помощ Филипович, Билбия и Йович.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР