Лудогорец ще продаде централния защитник Оливие Вердон през лятото. Защитникът,

...
Лудогорец ще продаде централния защитник Оливие Вердон през лятото. Защитникът,
Коментари Харесай

Лудогорец продава защитник в Бундеслигата

Лудогорец ще продаде централния бранител Оливие Вердон през лятото. Защитникът, който дойде у нас през лятото на 2020 година, ще бъде трансфериран в немската Бундеслига, написа africafoot.com.

Агентът на футболиста към този момент води диалози с избран клуб. Те са на финалната права. Точно за това и представителят на бранителя е отпътувал за Германия, където да бъдат конкретизирани последни елементи.
 Пьотровски: Вече проучвам деликатно мачовете си
Пьотровски: Вече проучвам деликатно мачовете си

Той даде конференция преди срещата с Уелс във вторник

През зимата също не липсваше интерес към национала на Бенин. За него имаше предложение от Серия А - Торино. " След като през януари Вердон не мина в Италия, в този момент той ще бъде трансфериран в клуб от Бундеслигата ", отбелязва уеб сайтът. И добавя, че за него има запитвания още както от Съединени американски щати, по този начин и от Саудитска Арабия. Тоест варианти пред Оливие, който желае да смени ситуацията, не липсват.

28-годишният Вердон е корав титуляр в отбраната на Лудогорец. През този сезон той си партнира с взетия от Левски Ноа Сонко Сундберг. Орлите имат заместител на Оливие при трансфер. Това е Диниш Алмейда, който бе взет при започване на 2023 година, само че дебютира за отбора тази пролет след дълго лекуване на травма на коляното. Освен това орлите държат правата на аржентинеца Франко Русо. Той бе пратен чартърен до лятото в белгийския Льовен.

Вердон сега се възвръща от контузия в глезена. Именно заради нея той отпадна от лагер-сбора на националния тим на Бенин. Състоянието му обаче не е толкоз съществено. И даже се чака да бъде разполагаем на треньора Георги Дерменджиев за мача с Локо Пловдив. Сблъсъкът на " Лаута " е в събота, 30 март, от 16:30 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР