Лудогорец ще преследва девета поредна титла в България и ново

...
Лудогорец ще преследва девета поредна титла в България и ново
Коментари Харесай

Георги Домусчиев: Няма да даваме пари за грозен футбол

Лудогорец " ще преследва девета поредна купа в България и ново присъединяване в групите на европейските клубни шампионати. Това сподели един от притежателите на клуба Георги Домусчиев. Бизнесменът изгледа образователната игра на първенците против аматьорския " Надежда " (Доброславци).

" Целта пред " Лудогорец " преди всичко е да играе първокласен, бърз и атрактивен футбол, който да се харесва на почитателите. Естествено, че и през тази година ще гоним шампионската купата и присъединяване в групите на Шампионската лига или Лига Европа ", сподели Георги Домусчиев.

Той приказва след триумфа с 12:1 над аматьорския отбор в комплекса " Царско село ". Това беше образователна игра преди отборът да замине на лагер в Австрия, където ще играе съществени инспекции.

" Искаме " Лудогорец " да играе футбол, който се харесва на почитателите, пари за противен футбол няма да даваме. В клуба е нужно ободряване, защото знаете, че някои играчи към този момент са на години. Селекцията ще продължи, макар че не е елементарно в България да се притеглят класни попълнения. Още от на следващия ден Лудогорец ще има нов футболист ", добави по-малкият от братята Домусчиеви.

Дотук тимът притегли нападателя Мавис Чибота и халфа Дан Битон. И двамата идват от шампионата на Израел.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР