Лудогорец ще посрещне Милан в Разград, а не на Националния

...
Лудогорец ще посрещне Милан в Разград, а не на Националния
Коментари Харесай

"Лудогорец" ще посрещне "Милан" в Разград

Лудогорец " ще посрещне " Милан " в Разград, а не на Националния стадион " Васил Левски " в София. Това разгласи изпълнителният шеф на клуба Ангел Петричев след жребия за първия кръг от директните елиминации в Лига Европа.

" Щастливи сме, че ще имаме опция да се надигнем против огромен клуб като " Милан ". Изпитваме голямо почитание към тях, само че " Лудогорец " е тим, който натрупа опит на европейската сцена и към този момент съумя да изненада много европейски грандове ", сподели Петричев пред италианското радио TMW.

Според него " Милан " няма да подцени " Лудогорец ". " Ако го създадат, ще бъдат неприятно сюрпризирани. Но не мисля, че това ще се случи ", сподели Петричев. По думите му разградчани ще играят намерено, без значение че се изправят против един от любимците в шампионата.
" Вярно е, че залагаме на повече бразилци, в сравнение с българи. Това е нашата философия сега, изключително в европейските шампионати. Но в бъдеще бихме желали да разчитаме на повече българи. Инвестираме доста в нашата школа ", сподели още Петричев.


© LAP.bg

Старши треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров показа, че играчите са останали удовлетворени от жребия. " Доста прочувствено (го приеха). Чувах възгласи от прилежащите стаи. Най-вероятно са желали подобен тим. Мисля, че като въодушевление и страст нещата се припокриват с преди години, когато " Лудогорец " срещна " Лацио ". От сърце и душа ми се желае да продължим напред ", сподели той пред " Гонг ".

Димитров регистрира, че " Милан " не се намира в положително положение. " Очакванията бяха много по-големи, тъй като те направиха огромна селекция тази година. Резултатите не са толкоз положителни, само че въпреки всичко " Милан " си остава " Милан " и има извънредно качествени футболисти. "

" Милан " постоянно е бил един от грандовете в италианския футбол, тъй че не чакам да останат на актуалната си позиция. Но това са си техни проблеми. Нас ни интересуват нашите неща ", добави треньорът на българския първенец.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР