Лудогорец ще играе за над 15 млн. евро в Шампионската

...
Лудогорец ще играе за над 15 млн. евро в Шампионската
Коментари Харесай

Вижте какви пари могат да заработят евроучастниците ни

Лудогорец ще играе за над 15 млн. евро в Шампионската лига през новия сезон. Това стана ясно след оповестяването на наградния фонд в най-силния европейски шампионат. Той е в размер на 2.04 милиарда евро.

ЦСКА, Левски и Славия ще се надяват да стигнат до груповата фаза на Лига Европа, с цел да могат да проработят по 3 млн. евро. Там общият награден фонд 560 млн. евро.

Лудогорец потегля от първия квалификационен кръг, където ще получи 280 хиляди евро, а в плейофите го чакат 5 милиона при елиминация. За присъединяване в груповата фаза " орлите " ще получат 15.25 млн. евро, по 2.7 милиона за победа и 900 хиляди за еднакъв. Допълнителните бонуси са за идващите кръгове и те са сред 9.5 милиона за осминафинал и 15 милиона за край.

ЦСКА, Левски и Славия е получат по 2.92 милиона евро от УЕФА при класиране в групите на Лига Европа, както и по 570 хиляди за всяка победа и 190 хиляди за еднакъв. Парите от квалификациите са разпределени както следва - 240 хиляди за отпадане в първи кръг, 260 хиляди за втори, 280 хиляди за трети и 300 хиляди за плейоф.

 Изненада: Димитър Димитров напуща Лудогорец!
Изненада: Димитър Димитров напуща Лудогорец!

Херо хвърля оставка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР