Лудогорец ще играе с отбора на Сутиеска на старта на

...
Лудогорец ще играе с отбора на Сутиеска на старта на
Коментари Харесай

От Лудогорец се надяват да стигнат поне до плейофите за влизане в групите на Шампионската лига

Лудогорец ще играе с тима на Сутиеска на старта на предварителните кръгове на Шампионската лига. Българският отбора е хазаин в първата среща на 5 или 6 юли, а реваншът е седмица по-късно.

Спортният шеф на тима от Разград Георги Караманджуков дефинира черногорския състав като мощен противник.

Лудогорец се е изправял два пъти против черногорски тимове. През 2016 година българският първенец отстрани Младост Подгорица с общ резултат 5:0 във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига. През 2020 година бе отхвърлен Будучност в същата фаза на шампионата.

Три години по-рано Сутиеска игра против роден представител в квалификационните кръгове на Лига Европа. Тогава Левски се оправи със съпротивата съперника си след 3:1 в София и 0:0 в Черна гора.

През предишния сезон Сутиеска стана първенец на страната си с 8 точки преднина пред директния си съперник Будучност.

„ Доста противен противник, още повече, че това е първи кръг. Ясно е, че няма да сме в най-хубавата си форма. Надявам се, че ще се подготвим добре и ще успеем да отстраняваме съперника “, съобщи Караманджуков пред Българска национална телевизия.

Влизането в групите на шампионата бе оповестени като цел пред Лудогорец.

„ Знаете, че влизането в групите на Шампионската лига към този момент е доста по-трудно. Надяваме се да играем най-малко един плейоф още веднъж “, приключи спортният шеф на първенците.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР