Лудогорец се върна на пътя на победите в Първа лига.

...
Лудогорец се върна на пътя на победите в Първа лига.
Коментари Харесай

Лудогорец се върна към победите след обрат над Локо

Лудогорец се върна на пътя на успехите в Първа лига. В последна среща от десетия кръг първенците направиха поврат от 0:1 до 3:1 при гостуването си на Локомотив София, откакто преди седмица позволиха тъждество 2:2 вкъщи против Ботев Пловдив.

В седмата минута Александър Любенов се намеси уверено след удар на Бърнард Текпетей. Пет минути по-късно столичани изненадващо поведоха в резултата. Бруно Франко центрира в наказателното поле, където Диого Тейшейра се разписа във вратата на първенците.

Отборът от Разград реализира напън до края на първата част, само че не съумя да се върне бързо в дуела. В 33-ата минута се наложи Алан Диас да чисти малко преди голлинията на домакините.

Лудогорец стартира да играе доста по-силно след началото на втората част. В 58-ата минута Руан Секо стреля неопределено при опит за акробатично осъществяване към вратата на " червено-черните ".

Само една минута по-късно Секо съумя да изравни в интерес на разградчани. Аслак Фон Витри подаде за Кайо Видал, а той пусна за Секо, с цел да може нападателят да се разпише за 1:1.

Само няколко секунди по-късно Спас Делев пропусна да означи с хубав ножичен удар.

Лудогорец въпреки всичко доближи до обрата в 67-ата минута. Иван Йорданов центрира в наказателното поле, а Клод Гонсалвеш с глава означи във вратата на столичани.

В 76-ата минута Спас Делев насочи мощен шут към Александър Любенов, който мазета, а по-късно Алан Диас реши с глава да връща топката към вратаря на домакините, който пропусна кълбото и Кайо Видал на празна врата направи резултата 1:3.

Успехът за " зелените " идва единствено три дни след успеха с 4:0 вкъщи против Спартак Търнава в груповата фаза в Лигата на конференциите.

Лудогорец е на пето място в класирането досега, до момента в който Локомотив заема 11-та позиция в Първа лига.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР