Лудогорец се съвзе от двете поредни поражения в Европа с

...
Лудогорец се съвзе от двете поредни поражения в Европа с
Коментари Харесай

В Турция обявиха причините за поражението на Фенербахче от Лудогорец

Лудогорец се съвзе от двете следващи провали в Европа с общо 10 позволени гола и победи Фенербахче с 2:0 на " Хювефарма Арена " в Разград в мач от четвъртия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите.

В 17-ата минута " орлите " поведоха след топовен шут на Якуб Пьотровски от отдалеченост, а в края на срещата Руан Секо означи второ попадение.
 Хоркаш може да подпише с Лудогорец още до края на годината
Хоркаш може да подпише с Лудогорец още до края на годината

Сделката е съвсем финализирана

Така Фенербахче позволи втора поредна загуба след серия от 19 триумфа във всички шампионати. В Турция се запитаха дали провалянето в Разград се дължи на малшанс или е началото на декаданс при " фенерите ". Цялостната оценка в южната ни съседка е " незадоволително показване ".

Fanatic.tr направи подробен тактически разбор на дуела " Хювефарма Арена " и заключи: " Решенията на Исмаил Картал доведоха до евакуиране на средата на терена, което си беше съветска рулетка. За страдание, револверът гръмна при втория гол. Дали Фенербахче е в декаданс или просто имаше неприятен шанс? Ще получим отговор на този въпрос в идващия мач против Адана Демирспор. Със сигурност обаче е натисната спирачката... Очевидни са следите от спирачния път ".

Турският състезателен анализатор Гюркан Билгич пък показа, че Фенербахче е изгубил, без да играе: " Всъщност Исмаил Картал даде първия знак още на конференцията преди мача. Той приказва за единодушие. При девет от девет извоювани точки и идно посещение на Адана, той подходи към мача с Лудогорец на равнище: " Дано не сътвори проблеми ". Самият метод се отрази върху играчите. Поредицата от травми, загубата от Трабзонспор и значимостта на шампионата задейства автоматизираната спирачна система. Накратко Фенербахче, несъмнено, игра за победа, само че успеха не беше приоритет. Лудогорец беше по-ефективен и по-заплашителен пред гола ".

Друг локален анализатор Емре Бол отдаде загубата най-много на кадровите проблеми, с които трябваше да се оправя Исмаил Картал: " Липсите на футболисти не престават да пречат на Фенербахче. Същото се случи и предходния сезон. Исмаил Картал заложи на двама централния бранители с по-силен ляв крайник, тъй като нямаше огромен избор.
 Лудогорец - Фенербахче 2:0 в мач от Лигата на конференциите
Лудогорец посече още един гранд в Разград!

" Орлите " надделяха Фенербахче с 2:0 и възвърнаха позициите си в Лига на конференциите

Юсуф Акчичек е доста млад и за пръв път игра в мач на такова равнище. Вярвайте ми, че няма да го отпиша колкото и неприятно да се показва. Просто беше нервозен, което е обикновено. Ще се усъвършенства с натрупването на игрови опит ", споделя Емре Бол в своя прочит на мача и продължава разбора.

" Трябва да се каже, че Ливакович беше изгубил централизация при първия гол на Лудогорец. Противников футболист лежеше пред него, в наказателното поле. Той като че ли си мислеше, че топката ще бъде извадена от игра. Разбира се, сгреши. Без значение какво се случва, би трябвало да си изцяло съсредоточен върху играта, до момента в който съдията не я спре. Централната двойка бранители не работеше. Факт е обаче, че Фенербахче от самото начало превъзхождаше на терена, изключително през втората част. Когато мислите на всички бяха ориентирани към мача с Адана през уикенда, загубата беше неизбежна. Фенербахче в този момент би трябвало да търси наложителна победа, тъй като трето следващо проваляне въобще няма да бъде признато добре ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР