Лудогорец се отдалечи от голямата си цел този сезон -

...
Лудогорец се отдалечи от голямата си цел този сезон -
Коментари Харесай

Лудогорец загуби с 0:2 в Израел от Апоел

" Лудогорец " се отдалечи от огромната си цел този сезон - влизане в групите на Шампионската лига, откакто загуби с 0:2 гостуването против " Апоел " (Беер Шева) в първи мач от III квалификационен кръг от шампионата. В огромни интервали от мача разградчани се оставяха да бъдат надигравани, нямаха надзор върху топката и допускаха грешки в отбранителен проект.
Сред такава групова неточност падна и първият гол за " Апоел ". Първо капитанът Светослав Дяков загуби битка за топката и остави огромно свободно пространство, което не бе покрито от Лукас Саша и Абел Анисе. Не бяха пласирани добре и централните бранители на разградчани. В резултат капитанът на " Апоел " Маор Меликсон подаде на нигериеца Антъни Нуакаеме, който откри резултата.
Последваха пропуски на " Лудогорец ". Първо Марселиньо шутира рисково от директен свободен удар в 26-ата мин. и вратарят Гай Хаимов едвам избави, а Вандерсон не съумя да довкара отбитата топка. Последният изтърва още две положения - в 48.-ата и 57-ата мин., когато не съумя да улучи вратата.
Вместо равнене обаче се стигна до втори гол за отбора от Беер Шева, който бе подкрепян бурно презцелия мач от темпераментната си аудитория. В 79-ата мин. резервата Михаел Охана се възползва от рикошети в краката на Дяков и Игор Пластун, като с доза шанс съумя да прати топката в мрежата.
До края " Лудогорец " натисна, само че не съумя да вкара по този начин значимия гол на непознат терен. Треньорът Георги Дерменджиев също се забави доста със промените, като направи единствено една, освен това в 77-ата мин., когато извади Клаудиу Кешерю и вместо него пусна Върджил Мисиджан. Реваншът в Разград е идната сряда - 2 август, от 21.30 ч.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР