Лудогорец се обърна с призив към феновете на тима, чрез

...
Лудогорец се обърна с призив към феновете на тима, чрез
Коментари Харесай

Лудогорец: Нашите противници ликуват, но ние слушаме химните на ШЛ и ЛЕ

Лудогорец се обърна с апел към почитателите на отбора, посредством който ги приканиха да продължат да имат вяра във опциите на футболистите, макар че тимът отпадна от ШЛ. Ето какво разгласиха разградчани на своя формален уебсайт:

" Уважаеми последователи на ПФК Лудогорец,

Любимият ви тим е тук и ще бъде тук за вас, както постоянно до момента! Всички помним успехите, които постигнахме дружно, и несъмнено, загубите по пътя. Но по тази причина Лудогорец е Шампион, тъй като неуспехите не ни пречупват, а ни активизират.

Да, тимът не завоюва правото да се бори за класиране в груповата фаза на Шампионската лига. Неубедителен е стартът и в шампионата. Тези несполуки естествено провокираха отрицателни страсти измежду всички вас, правилните почитатели, които отдавна подкрепяте тима и свикнахте да преживявате огромни европейски вечери.

Напълно естествено е нашите съперници да ликуват и да чертаят с най-черни краски бъдещето на обичания ви тим. С лека ръка зачертават футболисти, с които дружно сте слушали химните на Шампионската лига, Лига Европа и седем пъти WE ARE THE CHAMPIONS.

Всички разногласия във футбола обаче се вземат решение на зеления терен, а не в обществените мрежи.

Скъпи почитатели,

Вашите момчета са тук. Те са подготвени за следващ път да покажат, че Лудогорец в никакъв случай не се предава. Те упражняват интензивно под вещото управление на Пауло Аутори и щаба му. Вашите момчета са подготвени да създадат всичко по силите си на „ Лудогорец Арена “ да има вълнуващи евромачове още този сезон.
Те имат вяра в себе си! Вярвайте и вие! Отборът има потребност от вашата поддръжка по трибуните!

В четвъртък всички на стадиона! Само Лудогорец! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР