Лудогорец се нуждае от задължителна победа, за да продължи напред

...
Лудогорец се нуждае от задължителна победа, за да продължи напред
Коментари Харесай

"Лудогорец" търси задължителна победа, за да остане в битката за Шампионската лига

" Лудогорец " се нуждае от наложителна победа, с цел да продължи напред към групите на Шампионската лига. Довечера " орлите " излизат против унгарския " Ференцварош " в реванш от първия прелиминарен кръг в шампионата, след загуба с 1:2 в Будапеща преди седмица.

Голът на непознат терен дава положителни шансове на осемкратните първенци на България.
Светослав Дяков: Унгарците ги чакат доста тежки минути в Разград (ВИДЕО) "Лудогорец " се закани на "Ференцварош " преди реванша сред двата отбора
" Унгарците ги чакат доста тежки минути в Разград. Даваме си сметка какъв мач следва. Готови сме ", сподели капитанът на " зелените " Светослав Дяков на формалната конференция преди дуела.

" Момчетата са стимулирани. Надявам се да бъдат и съсредоточени в реванша против " Ференцварош ". Сигурен съм, че ще покажем положително равнище в дуела с унгарците “, разяснява треньорът Стойчо Стоев.

" Визията на нашия тим е да играе нападателен футбол. Това обаче не значи, че няма да подходим съществено в отбранителен проект. Но главната ни задача в реванша с унгарците е да вкарваме голове ", добави наставникът.

Треньорът на " Ференцварош " Серхий Ребров изясни, че българският отбор е друг като хазаин и посетител, а неговият тим би трябвало да се раздаде на 100%, с цел да отстрани " орлите ".

" Гледали сме доста мачове на " Лудогорец ", и от предходната година, и предходния мач, а също и първия мач от актуалното състезание, чакаме доста разнообразни неща. Няма рецепта за това по какъв начин да победиш, би трябвало да се раздаваш на 100% на терена ", изясни Ребров.
" Лудогорец " стартира със загуба в Европа Българският първенец не съумя да се оправи с унгарския "Ференцварош "
Ако " Лудогорец " успее да в профил унгарския първенец, във втория прелиминарен кръг ще срещне първенеца на Малта " Валета ", който се оправи с люксембургския " Дюделанж " след две равенства - 2:2, 1:1.

При отпадане регламентът планува присъединяване в Лига Европа, а противник на " орлите " ще бъде исландският " Валур ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР