Лудогорец се нуждае от коренно различно лице и друго представяне

...
Лудогорец се нуждае от коренно различно лице и друго представяне
Коментари Харесай

Станислав Генчев: "Лудогорец" се представя по-слабо от очакванията

Лудогорец " се нуждае от радикално друго лице и друго показване в идващите си три мача в Лига Европа, в случай че желае да продължи напред в шампионата. Това сподели треньорът Станислав Генчев след.

Българският отбор е без победа след три дуела и заема последна позиция в групата си.

" До момента се представяме много по-слабо от опциите си и упованията. Трети мач подред нямаме победа и сме вкарали единствено един гол. Това е прекомерно малко за нас. Доста по-различно би трябвало да изглеждаме, с цел да реализираме победа. В офанзива би трябвало да сме много по-креативни. Това ни липсва ", сподели Генчев.

Треньорът на " Лудогорец " изясни, че отборът му е бил квалифициран за играта на " Брага ". " Мачът се разви сносно за тях, а по-късно знаех, че мъчно ще им вкараме гол, тъй като от началото на сезона са позволили единствено един гол на постепенна офанзива ".

" Не създадохме задоволително рискове. Трябва да упражняваме по-голям напън пред противниковата врата, да го принудим да сбърка или ние да сме по-креативни и да сътворяваме положения. Не знам дали е имало дузпа, въпреки всичко има VAR, в случай че е имало, съдията щеше да даде ".

Треньорът на отбора не се ангажира с оценка на възможностите за продължение напред в Лига Европа. " Във всеки мач играем за победа. В края ще заемем мястото, което сме заслужили ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР