Лудогорец се изправя срещу един от любимите си опоненти в

...
Лудогорец се изправя срещу един от любимите си опоненти в
Коментари Харесай

Славия с нов опит да спре черната серия срещу Лудогорец

Лудогорец се изправя против един от обичаните си съперници в efbet Лига в лицето на Славия, а дуелът в Разград се явява предпоследен за 7-ия кръг. Срещата започва в 20,30 часа и можете да я наблюдавате посредством директното предаване на DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA, а също по този начин ще я проследим минута по минута на GONG.BG.

Разградчани се намират в серия от 16 следващи срещи без загуба в шампионата против Славия, който идва на „ Лудогорец Арена” обезкървен от цели 7 травми. В тези 16 срещи „ белите” инкасираха 12 провали и 4 равенства.

Наставникът Златомир Загорчич не може да разчита на Илиян Мицански, Андреа Христов, Янис Карабельов, Радослав Кирилов, Дарко Тасевски, Христо Попадийн и Ертан Томбак. Този факт няма по какъв начин да не вещае проблеми за „ белите”.

Все отново вратарят Георги Петков е подготвен за игра против Лудогорец.

В редиците на първенците осъден само е Марселиньо поради аления си картон от предния кръг. В предходните мачове, в които бразилецът беше изваден от първия състав поради спор със старши треньора Стойчо Стоев, „ орлите” демонстрираха, че имат задоволително класа, с цел да компенсират неналичието на плеймейкъра. Неслучайно те са и единственият отбор без загуба от началото на сезона.

Въпреки всичко, в Разград към момента мислят и за идния дуел против Марибор от Лига Европа.

Дан Битон игра във всички досегашни 6 турнирни срещи на лудогорци, макар че нито един път не изкара цялостни 90 минути на терена. В предишния кръг против моряците вкара и първия си гол в българското състезание.

Любопитното е, че Клаудиу Кешерю вкара 7 гола в последните си 7 мача против Славия в шампионата, когато се разписва против белите, разградчани постоянно стигат до успеха.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР