Лудогорец продава още един от важните си футболисти, твърди Тема

...
Лудогорец продава още един от важните си футболисти, твърди Тема
Коментари Харесай

Лудогорец се разделя с още една голяма звезда

Лудогорец продава още един от значимите си футболисти, твърди " Тема Спорт ". Това е кипърският нападател Пиерос Сотириу, който се мести в японската Джей-лига и към този момент ще носи екипа на Хирошима Санфрече.
 Игор Тиаго: Това е идентичността на Лудогорец
Игор Тиаго: Това е идентичността на Лудогорец

През цялата седмица работихме това

Само преди няколко дни от тима си потегли и отбранителният халф Алекс Сантана, преместил се в бразилския гранд Атлетико Паранаензе.

Пет месеца преди да навърши 30 години Сотириу одобри от втори опит офертата на японците, които трябваше да се постараят, с цел да получат позитивен отговор от кипърския нападател. Лудогорец ще получи 1,5 милиона евро за прехвърлянето и бонуси при достижения на Хирошима с присъединяване на Сотириу.

Стрелецът ще стане по-богат с съвсем 3 милиона евро през идващите три години, каквото е съглашението. Договорът, който подписва, планува годишна заплата от 900 000 евро.

Въпросният тим има съществени обичаи в японското състезание, само че в последните сезони разочарова с наличието си в Първа дивизия. През този сезон след 22 изиграни мача е на 6-то място, на 10 точки зад водача Йокохама Ф. Маринос.

Пиерос Сотириу дойде в Лудогорец през лятото на 2021-а година от казахстанския Астана, записа 36 мача и 19 гола в българското състезание, а в европейските шампионати вкара 7 гола в 17 срещи. През предходната година стана и голмайстор на efbet Лига.
 Жоржиньо с късмет да получи игрови минути в Лудогорец
Жоржиньо с късмет да получи игрови минути в Лудогорец

Беше картотекиран за мачовете от Шампионската лига против Динамо (Загреб)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР