Лудогорец продължава да работи по лятната си селекция и след

...
Лудогорец продължава да работи по лятната си селекция и след
Коментари Харесай

"Лудогорец" е пред договор и с аржентински гигант

" Лудогорец " продължава да работи по лятната си селекция и след започването на формалните си мачове от новия сезон. Сайтът Cielosports.com заяви, че разградският клуб договаря за аржентинския защитник на " Естудиантес " Гастон Кампи (28 г.). Според информацията той е желан и от турския " Трабзонспор ", само че офертата от българския първенец е била по-добра.

Кампи може да играе като централен бранител, ляв бек и отбранителен халф, като това способства за цената му, която сега е 1,5 млн. евро, съгласно портала " Трансфермаркт ". Футболистът впечатлява и с внушителната си размери - той е висок 193 см и е доста мощен физически. Освен за " Естудиантес " в Аржентина е играл и за " Расинг клуб ", както и за " Атлетико де Рафаела ". От началото на тази година е бил преотстъпен на португалския " Шавеш ".

До момента " Лудогорец " е привлякъл през лятото конгоанците Мавис Чибота ( " Бней Йехуда ", Изр) и Джордан Икоко ( " Гинган ", Фр), израелския халф Дан Битон ( " Ашдод ", Изр), сенегалския халф Стефан Баджи ( " Бурсаспор ", Тур) и националът на Гвинеа-Бисау - Жоржиньо от " Сент Етиен ", който през предишния сезон игра за " ЦСКА-София ".

Треньорът Стойчо Стоев обаче призна след успеха с 2:0 над " Царско село " във Велико Търново, че новите попълнения още не са се стиковали с отбора. От тях в този мач играха единствено трима - като титуляри започнаха Баджи и Жоржиньо, а Битон влезе като запаса в 63-тата мин.

Стоев бе дал отмора общо на 10 от титулярите, които играха в гостуването против " Ференцварош " (1:2), с цел да са свежи за реванша от I прелиминарен кръг за Шампионската лига, който ще е в сряда в Разград. От главния състав от Будапеща бе оставен единствено Георги Терзиев.

" Чака ни сложен реванш. Съперникът е един образован тим, само че ние излизаме с единствена мисъл да го отстраним, ще създадем всичко допустимо... Дадохме им самодейността в първия мач, в този момент нека не е по този начин ", разяснява Стоев.

Наставникът на " Лудогорец " показа и мнението си за успеха над " Царско село " в първия турнирен кръг: " От резултата съм удовлетворен, от играта съм удовлетворен през второто полувреме... Първото беше по-лежерно, едвам през второто заиграхме... Просто по-бавно играехме, противникът имаше опция да затваря пространствата, през втората част играехме по-бързо с топката, създадохме и много обстановки пред гола ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР