Лудогорец продължа своята зимна подготовка на лагера в Турция, като

...
Лудогорец продължа своята зимна подготовка на лагера в Турция, като
Коментари Харесай

Лудогорец се изправя срещу грузинци в четвъртата си контрола от подготовката

Лудогорец продължа своята зимна подготовка на лагера в Турция, като ще организира поредна контрола, която ще го опълчи против грузинския Динамо Тбилиси. Срещата е с начален час 16:45 и ще може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 2, Gong.bg ще наблюдава минута по минута всичко най-интересно към срещата.

До момента " орлите " имат загуба от Хановер, тъждество със Заглембие и победа над Цървена Звезда. Динамо Тбилиси е първенец през този сезон на Грузия, като това значи, че пред Лудогорец стои нов сериозен противник.

В последната инспекция на отбора на Анте Шимунджа тежка травма получи новото попълнение на " зелените " Диниш Алмейда получи доста сериозна трамва, която ще го принуди да се подложи на интервенция в чужбина. Именно нови травми ще желаят да избегнат от лагера на Лудогорец, защото им следва тежка борба за купата в efbet Лига, както и мачове от Лигата на конференциите.

Лудогорец и Динамо Тбилиси постоянно провеждат другарски срещи между тях, като " орлите "  два пъти побеждават в последните две години грузинския си противник. Очаква се Анте Шимунджа още веднъж да даде игрово време на всичките си футболисти, като ще е забавно по какъв начин ще разпредели минутите на обособените играчи.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР