Лудогорец приема Царско село в двубой от първия кръг на

...
Лудогорец приема Царско село в двубой от първия кръг на
Коментари Харесай

Царете застават на пътя на шампиона Лудогорец

Лудогорец приема Царско село в дуел от първия кръг на efbet Лига в съботния ден (13 юли) от 21 часа на стадион "Ивайло " във Велико Търново. Шампионите ще започват сезон 2019/2020 на нетипична локация за да запазят тревното покритие на своя "Лудогорец Арена " в чудесно положение преди значимия реванш в против Ференцварош от първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Срещата Лудогорец-Царско село ще проследим минута по минута в GONG.BG, а в това време тя ще бъде излъчена в директно предаване по DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Сигурно е, че "орлите " влизат в конфликта като сигурен любимец и с мисъл за ответния конфликт против унгарския си конкурент в ШЛ, само че вчерашният ден - и ремито 2:2 сред ЦСКА и Етър - сподели, че всяко подценяване може да коства скъпо. Отборът на Стойчо Стоев разполага с задоволително класа, с цел да излезе със мощен титулярен състав против "царете ", които несъмнено ще бъдат окуражени да се показват на равнище в въобще първия си мач на най-високото равнище у нас.

В Лудогорец бяха привлечени качествени нови попълнения в лицето на Дан Битон, Мавис Чибота, Жоржиньо, Жордан Икоко и Стефан Баджи. От клуба си потеглиха Натанаел, Лукас Саша, Адриан Попа, Светослав Ковачев и Венци Керчев.

Царско село се укрепи с Иван Чворович, Карбониери, Сергей Георгиев Диас, Ната, Антуи, Андерсон, Светослав Диков и Мартин Кавдански. Тимът беше изоставен от Пламен Тенев, Георги Андонов, Луан Виана, Китан Василев, Росен Андонов, Галин Минков, Владимир Семерджиев и Атанас Кабов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР