Лудогорец приема ХИК Хелзинки в изключително важен мач от груповата

...
Лудогорец приема ХИК Хелзинки в изключително важен мач от груповата
Коментари Харесай

Лудогорец срещу ХИК в решаващ мач от Лига Европа

Лудогорец приема ХИК Хелзинки в извънредно значим мач от груповата фаза на Лига Европа. Срещата е през днешния ден от 22:00 часа в Разград.

Успех на " орлите " ще подсигурява присъединяване на тима в евротурнирите и напролет, а също така ще остави отбора в битката с Рома за второто място в крайното класиране. В същото време финландският първенец е длъжен да гони трите точки, в случай че желае да резервира шансове за излизане от групата. Възпитаниците на Анте Шимунджа влизат във значимия конфликт на второ място в група С на конкуренцията с актив от 4 точки, на една пред третия Рома и на три пред последния ХИК.

Преди седмица двата тима приключиха наедно 1:1 в Хелзинки. ХИК съумя да си обезпечи купата във Финландия сред мачовете с разградчани.

Tреньорът на домакините Анте Шимунджа няма да може да разчита само на контузения Доминик Янков. Очаква се словенецът да заложи още веднъж на Каули, Кирил Десподов и Матиас Тисера в предни позиции.

Наставникът на ХИК Тони Коскела същи може да разчита на най-хубавото в днешната среща.

В другия мач от групата лидерът Бетис ще търси четвърта победа против състава на Жозе Моуриньо в Севиля от 19:45 часа.

На Лудогорец му остават още два мача в груповата фаза на втория по мощ евротурнир. След семейството на ХИК следва още един дуел в Разград – против Бетис, на 27 октомври, четвъртък, от 19:45 часа българско време. Българският отбор приключва акцията си с посещение на Рома седмица по-късно на 3 ноември от 22:00 часа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР