Лудогорец прекрати сушата и стигна до първа победа от началото

...
Лудогорец прекрати сушата и стигна до първа победа от началото
Коментари Харесай

Лудогорец се отпуши и стигна до трудна победа над Ботев Враца

Лудогорец приключи сушата и стигна до първа победа от началото на пролетния полусезон, откакто се наложи над Ботев Враца с 2:0 в среща от 24-ия кръг на Първа лига.
 Етър се спъна в Бистрица и се отдалечи от първата шестица
Въпреки триумфа, футболистите на треньора Антони Здравков очевидно не демонстрираха привлекателна игра, въпреки че взеха решение мача в своя изгода още през първото полувреме, с помощта на Козмин Моци и Клаудиу Кешерю.

В 33-ата минута Марселиньо центрира в наказателното поле отдясно и качи топката на главата на румънския бранител, който я изпрати с акуратен удар във вратата на Красимир Костов.

Пет минути по-късно се разписа и Кешерю, който вкара гол от далечно разстояние и изравни Станислав Костов от Левски на върха в класирането при реализаторите със 17-ия си гол от началото на сезона.

Така Лудогорец възвърне преднината си от 5 точки на върха пред ЦСКА и на 8 от Левски, който по-късно ще се изправи против Славия.

Загубата остави Ботев Враца на десето място в класирането на Първа лига с актив от 27 точки, пет повече от Витоша Бистрица и две по-малко от Локомотив Пловдив.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР