Лудогорец прекрати по взаимно съгласие договора с Джоди Лукоки. Раздялата

...
Лудогорец прекрати по взаимно съгласие договора с Джоди Лукоки. Раздялата
Коментари Харесай

"Лудогорец" се раздели с доскорошен титуляр

" Лудогорец " приключи по взаимно единодушие контракта с Джоди Лукоки. Раздялата не е изненадваща, откакто националът на ДР Конго отхвърли да преподпише с разградския клуб и в последните месеци не играеше за първия отбор, като даже беше пращан да рита за дубъла във Втора лига.

А напълно до неотдавна Лукоки беше твърда големина в отбора на първенците. Той пристигна в " Лудогорец " през лятото на 2015 година и записа 102 мача и 17 гола. Преди това бе играл за " Аякс " и " Цволе ". Причината за нежеланието му да възобнови договора си с разградчани бе ползата към него от клубове в чужбина, които желаеха да го привлекат без трансферна сума през лятото, когато трябваше да му изтече контракта. Сега Лукоки към този момент е свободен сътрудник.

За раздялата пръв загатна един от най-близките му съотборници в " Лудогорец " Абел Анисе, който нощес написа в " Инстаграм ": " Искам да кажа, че те обичам и винаги ще останеш в сърцето ми. Пожелавам ти шанс в новия ти клуб. Ще се забележим скоро, без значение къде. Трудно ми е да го кажа, само че това за мен е като бракоразвод ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР