Лудогорец представи трето ново попълнение през лятото. Това е френският

...
Лудогорец представи трето ново попълнение през лятото. Това е френският
Коментари Харесай

Десен бек от Франция е третият нов в "Лудогорец"

Лудогорец " показа трето ново попълнение през лятото. Това е френският десен бранител Джордан Икоко, който идва от " Гингам ". Футболистът е на 25 години. Той е роден във Франция, само че е национал на Демократична република Конго.

Кариерата на Икоко започва от школатана ПСЖ, след което играе за втория тим на парижани, записвайки 44 мача и един гол. След това играе за " Кретей ", " Льо Авър " и " Ланс " преди от 2016 година да подпише с " Гингам ".

През предишния сезон Икоко записва 21 мача за " Гингам " във всички шампионати. Тимът изпадна от Лига 1, откакто приключи на последното 20-о място.

" Казаха ми, че " Лудогорец " е упорит клуб. Искам да играя в Шампионска лига и по тази причина пристигнах тук, знам че в случай че не се класираме в Шампионската лига, съвсем несъмнено ще сме в Лига Европа. Искам да играя и да спечелвам титли ", сподели Икоко.

По информация на френското издание " Екип " футболистът минава в " Лудогорец " за един милион евро. В Разград Икоко ще се конкурира за място в титулярния състав със Сисиньо. Шампионите от дълго време търсят съперник на бразилеца, който играе за отбора от 2015 година

Дотук през лятото първенците привлякоха нападателя Мавис Чибота от " Бней Йехуда " и Дан Битон от " Ашдод ".

Преди ден един от притежателите на клуба Георги Домусчиев разгласи, че задачата пред " Лудогорец " е девета поредна купа в Първа лига и влизане в групите на един от двата европейски шампионата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР