Лудогорец представи своите две нови попълнения – Рик Джонатан и

...
Лудогорец представи своите две нови попълнения – Рик Джонатан и
Коментари Харесай

Лудогорец представи Симон Слуга и Рик Джонатан

Лудогорец показа своите две нови попълнения – Рик Джонатан и Симон Слуга.

Те бяха презентирани от техническия шеф Козмин Моци.
„ Симон, Рик, благодаря ви, че сте тук. Надявам се те да играят доста добре и да ни оказват помощ да станем първенци “, разгласи румънецът. „ Това са най-хубавите играчи от разновидностите, които имахме. Качествени футболисти, а Слуга е и умел “, добави той. След което продължи: „ До края на месеца трансферният прозорец е отворен. В този миг нямаме подписан контракт с различен нов състезател. Когато има нещо публично, ще го обявим. Факт е, че имаме много футболисти. Ние не търсим незабавно играчи в този миг. Но постоянно селекцията е отворена при нас, в случай че може да създадем някои положителни прехвърляния, на футболисти с огромни качества, може да стигнем до договорка “, разкри Моци. „ Изходящи прехвърляния към този миг няма да вършим. Трансферният прозорец е отворен в някои страни и всичко може да се случи. Недялков, Сисиньо и Гонсалвеш не играха в подготовката. Още малко време им би трябвало за възобновяване. До 2 седмици тримата ще организират пълноценни тренировки. Беше доста тежка подготовка. Зимната подготовка е дълга… След този прекрасен лагер желая да си вдигнем равнището и да сме по-успешни “, приключи румънецът.
След това думата взе Симон Слуга. „ Знам доста неща за Лудогорец, и то единствено хубави. 10 години са първенци, тимът пораства с всяка минала година. Искам да завоюват шампионската купа и да играя в евротурнирите. Чест и наслаждение е да съм в Лудогорец “, стартира хърватинът. „ Знам, че конкуренцията е доста огромна. Козмин Моци ми описа историята и по какъв начин е бил вратар в един мач. Целта ми е да си свърша работата, с цел да имаме положителни резултати. Знам обстановката с класирането. Ще бъде сложен полусезон, само че имам вяра, че ще покажем, че сме най-хубавите в шампионата “, добави националът на „ ватрените “. „ Избрах да бъда в Лудогорец по доста аргументи. Имам опция да съм в първа дивизия, да пъдя купа, да игра в Шампионска лига или Лига Европа “, сподели още някогашният вратар на Лутън.
„ Лудогорец е тим с огромна мотивация. Надявам се да бъда значима част от този побеждаващ състав “, пък бяха първите думи на Рик Джонатан. „ Виждам един доста мощен и обединен тим. Смятам, че цялата работа, която вършим, ще даде резултат. Не познавах персонално никой в Лудогорец, единствено Сисиньо го бях гледал по малкия екран. Преди да дойда приказвах с някои играчи и те ми споделиха единствено хубави неща за клуба “, добави бразилецът. „ Знам каква е обстановката в шампионата. Знаем, че ще е трудено, само че ще се постараем, с цел да спечелим купата “, приключи крилото.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР