Лудогорец постигна победа в първия си мач от новото първенство.

...
Лудогорец постигна победа в първия си мач от новото първенство.
Коментари Харесай

Лудогорец започна защитата на титлата си с победа над Царско село

Лудогорец реализира победа в първия си мач от новото състезание. Разградчани надвиха над дебютанта Царско село с 2:0, като и двете попадения бяха дело на Клаудиу Кешеру.

Румънецът откри още в 6-ата минута от дузпа, откакто Жоржиньо беше арестуван в наказателното поле от Веселин Минев.

В 18-ата минута След центрирането от директен свободен удар, свирен за нарушаване против Сисиньо, последва разиграване - Доминик Янков, стреля към вратата, само че право в ръцете на Мартин Димитров.

В 23-ата минута Родни се опита да върне Царско село в мача, само че след рикошет ударът му мина около вратата на Ренан.

В края на полувремето Жоржиньо проби в наказателното поле, само че там нямаше негов съотборник, на който да подаде.

Още при започване на второто полувреме Божидар Кацаров извърши нарушаване против Серкан Юсеин и получи жълт картон, а Лудогорец получи правото да извърши директен сводобен удар. Клаудиу Кешеру се зае с осъществяването на фаула. Румънецът завъртя топката сносно, само че тя мина над вратата на Мартин Димитров.
 Лудогорец - Царско село 2:0, втори гол на Кешеру онлайн
Лудогорец - Царско село 2:0, втори гол на Кешеру

Двубоят ще се играе във Велико Търново

В 66-ата минута Клаудиу Кешеру удвои резултата с втория си гол в мача. Дан Битон центрира от корнер, топката първо стигна до Георги Минчев и Димо Бакалов, като вторият съумя да я прати към Кешеру, който повиши на 2:0.

Първият прецизен удар във вратата на Ренан пристигна в 74-ата минута. Току-що появилият се Балджийски стреля, само че Ренан се оправи без проблем.

Три минути по-късно Дан Битон опитва шанса си с удар от надалеч, само че топката профуча край вратата.

В 83-ата минута пред Лудогорец се откриха две следващи благоприятни условия в границите на 30 секунди. Първо Димо Бакалов, а по-късно и Лукоки имаха опция да се разпишат, само че при първия удар вратарят избави, а вторият изстрел не попадна в границите на вратата.

В първата минута на добавеното време Иван Йорданов бе изведен зад отбраната на Царско село и можеше да означи гол при дебюта си в efbet Лига, само че Сергей Георгиев съумя да го настигне и да осуети офанзивата му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР