Лудогорец посреща шампиона на Косово Балкани на Хювефарма Арена“ в

...
Лудогорец посреща шампиона на Косово Балкани на Хювефарма Арена“ в
Коментари Харесай

Мачът на истината: Лудогорец приема Балкани с мисълта за изразителна победа

Лудогорец посреща първенеца на Косово Балкани на „ Хювефарма Арена “ в мач-реванш от първия квалификационен кръг на Шампионска лига довечера (19 юли) от 21:00ч., откакто загуби първата среща в Прищина с 0:2.

„ Орлите “ още веднъж са любимец на букмейкърите, само че ще би трябвало съществено да се постараят, с цел да реализиран резултат, който да ги прати в идната фаза.
Лудогорец стартира сегашния сезон по отблъскващ метод, като след провалянето в Косово загуби и на старта на efbet Лига против Крумовград в Пловдив, а играта на възпитаниците на Ивайло Петев не е напълно безапелационна.
Балкани по никакъв метод не е тим за подценяване, още повече след първата среща, само че и имайки поради присъединяване на косоварите в груповата фаза на Лигата на конференциите през предходната акция.

Отборът към момента не е почнал присъединяване си в локалното състезание и влиза в срещата в Разград непосредствено след първия дуел.

За Лудогорец след изтърпяно наказване се завръщат централният бранител Оливие Вердон и полузащитникът Якуб Пьотровски. С травми са Антон Недялков, Диниш Алмейда и Рик Джонатан, а под въпрос след контузията, която получи в средата на първото полувреме в Прищина, е Аслак Фон Витри.

Главен арбитър на дуела е италианецът Лука Пайрето, който има 106 мача в Серия А. Пайрето раздава приблизително по 5,06 жълти картона на мач и 0,41 червени.

Вероятен състав на Лудогорец : Серджио Падт – Пипа, Франко Русо, Оливие Вердон, Марсел Хайстер – Якуб Пьотровски, Клод Гонзалвеш – Кирил Десподов, Доминик Янков, Кайо Видал – Матиас Тисера

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР