Лудогорец посреща Арда Кърджали в първи мач от 21-ия кръг

...
Лудогорец посреща Арда Кърджали в първи мач от 21-ия кръг
Коментари Харесай

Лудогорец ще се опита да приземи високо летящия Арда

Лудогорец посреща Арда Кърджали в първи мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 17:00 часа и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg по традиция ще проследим протичащото се на „ Хювефарма Арена” минута по минута.

Разградчани влизат в дуела като водач в подреждането и праволинеен актив като хазаин. Арда пък се намира в отлична форма и заема четвъртото място във краткотрайното класиране, единствено на точка от третия Локомотив Пловдив.

Наставникът на първенците Валдас Дамбраускас уточни на конференцията преди мача, че желае да вижда повече самочувствие от играчите си. Кирил Десподов пък изрази убеденост в спечелването на купата, споделяйки в изявление през седмицата, че „ орлите” са недостижими на върха.

От своя страна наставникът на гостите Николай Киров призна, че чака това да бъде най-трудният мач за неговия отбор през акцията. Специалистът не може да се похвали с добър актив против първенците. На сметката си против Лудуогорец, Киров няма нито една победа 4 равенства и 7 провали.

Добрата вест за него е завръщането в състава на Милен Стоев. Жуниньо и Ганев обаче не престават да лекуват контузии.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР