Лудогорец помечта половин час за победа срещу Байер (Леверкузен), след

...
Лудогорец помечта половин час за победа срещу Байер (Леверкузен), след
Коментари Харесай

Драма в Разград! Байер показа класа и обърна зрелищно Лудогорец от 0:2 до 3:2!

Лудогорец помечта половин час за победа против Байер (Леверкузен), откакто дръпна в резултата с 2:0, само че " аспирините " демонстрираха класа и стигнаха до цялостен поврат 3:2, тръгвайки с победа в групите на Лига Европа.

Началото бе съвършено за домакините, които след 8 минути игра подвигнаха публиката на " Лудогорец Арена " на крайници!

 Лудогорец - Байер (Леверкузен) 2:3, гостите стигнаха до цялостен поврат! онлайн
Лудогорец - Байер (Леверкузен) 2:3, гостите стигнаха до цялостен поврат!

Целта пред българския първенец е да прескочи груповата фаза

Перфектно осъществяване на фаул от Клаудиу Кешеру порази задачата за 1:0 за разградчани!

Попадението активизира в допълнение " аспирините ", които подвигнаха оборотите и се настаниха трайно пред наказателното поле на Ренан. Вратарят се намеси няколко пъти при остри центрирания от фланговете, само че макар териториалното предимство играчите на Лудогорец се бранеха много проведено, без да разрешават на противника да стига до кой знае какви рискове през първата част.

 Снимка 379433
Източник:

В 22-ата минута Паулиньо остана на добра позиция отляво в наказателното поле, само че секунда преди да шутира Сисиньо съумя да протегне крайник и да избие топката.

Лудогорец нанесе своя втори удар след тъкмо половин час игра!

Много добър пробив на Вандерсон по левия фланг приключи с изострен паралелен на вратата пас, който откри Марселиньо, а последният без проблем опъна мрежата - 2:0!

 Снимка 379438
Източник:

Гостите реагираха незабавно и най-дейният в редиците на гостите Хаверц стреля рисково диагонално, само че ударът му мина до гредата на Ренан.

" Аспирините " продължиха да натискат в търсене на гол, който да ги върне в мача и подобен пристигна!

При продължителна офанзива пред наказателното поле Хаверц с фалцов удар съумя да прати топката в долния ляв ъгъл на вратата, и по този начин при 2:1 пристигна почивката.

През второто полувреме картината бе сходна - Леверкузен владееше повече топката в половината на разградчани, до момента в който селекцията на Пауло Аутуори разчиташе главно на контраофанзива.

След няколко рискови слизания пред вратата на Ренан, разумното се случи и Байер изравни!

 Снимка 379437
Източник:

Юлиан Брандт се измъкна отляво в наказателното поле, пусна подаване пред Ренан, от което в последна сметка се възползва Телин - 2:2!

Самочувствието на германците се повиши в допълнение, а по всичко личеше, че цялостният поврат е въпрос на време и Хаверц го донесе...

Новоизлюпеният немски национал се завъртя майсторски пред дъгата на наказателното поле и с десния крайник направи Ренан беззащитен - цялостен поврат и 3:2!

 Снимка 379435
Източник:

До края на срещата разградчани се пробваха да стигнат най-малко до тъждество и в един миг бяха покрай него, само че удар на Моци с глава срещна гредата. Ренан пък остави интригата до самия край с доста положително избавяне при удар на резервата Бейли, останал очи в очи с бразилския вратар на Лудогорец.

В последна сметка Лудогорец загуби, а се видя, че единствено с възторг и мускули не е задоволително да се победят германци. Дори в рецесия...

 Снимка 379434
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР