Лудогорец подготвя жалба срещу съдийството след мача в четвъртия кръг

...
Лудогорец подготвя жалба срещу съдийството след мача в четвъртия кръг
Коментари Харесай

"Лудогорец" обмисля жалба срещу съдията от мача с "Локомотив"

Лудогорец " приготвя тъжба против съдийството след мача в четвъртия кръг в Първа лига против " Локомотив " (Пловдив), приключил 1:1. Шампионите изгубиха точки за пръв път през сезона, откакто дотук имаха три следващи победи.

Осемкратният отличник има искания към отсъжданията на рефера Станислав Тодоров. Според отбора от Разград, той не е отсъдил дузпа през втората част за нарушаване на Бирсент Карагарен против Вандерсон.

" Ние ще си извадим поучения, като планираме да пуснем тъжба против съдийството в този мач. Защото считам, че в случай че беше свирена втората дузпа, която е чиста съгласно сътрудниците от спортно-техническия щаб, които ме уверят в това, ще подадем тъжба ", сподели шефът на първенците Ангел Петричев.

" Лудогорец " получи дузпа при започване на мача, която беше пропусната от Дан Битон. Головете в срещата означиха Карагарен и Вандерсон в границите на четири минути. Отношение по тематиката с неотсъдената втора дузпа взе и треньорът на " Локомотив " Бруно Акрапович. " Ако имаше такава си мисля, че Илко Пиргов щеше да хване и нея ", сподели експертът.

" Лудогорец " в никакъв случай не се задоволява с тъждество. Смятам, че изпуснахме две точки и можем да съжаляваме. Като цяло обаче стана прекрасен мач. Това коментирахме с сътрудниците от спортно-техническия щаб. Двата тима играха с едно мислено за мачовете си в четвъртък. Ние от много години играем подобен темп, като това не е нещо ново за нас. Общо взето можем да съжаляваме, защото повече заслужавахме успеха ", сподели още Петричев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР