Лудогорец победи трудно с 3:1 Монтана в дъжда на „Огоста“,

...
Лудогорец победи трудно с 3:1 Монтана в дъжда на „Огоста“,
Коментари Харесай

Лудогорец срази Монтана като гост

Лудогорец победи мъчно с 3:1 Монтана в дъжда на „ Огоста “, само че даде свидна жертва. Своя гален счупи голмайсторът на отбора Ихинио Марин, който надали ще играе до края на годината.

В повторния си дебют отпред на разградчани Станислав Генчев, който размени Павел Върба, избра много любопитен стартов състав. Владислав Стоянов се върна на вратата, а формален дебют записа Жосуе Са. Извън групата пък бе Клаудиу Кешерю.

Още във 2-ата минута Монтана поведе. Тони Тасев получи пас от Билал Бари, финтира Икоко и Са, и вкара с десния крайник. Малко по-късно Тони Тасев надбяга Са и би, само че право във Владо Стоянов. В ответната офанзива Доминик Янков завоюва корнер. Той бе изпълнен от Каули, който качи топката на главата на Ихинио Марин - 1:1.

В 18-ата минута Николай Минков тества рефлекса на Владо Стоянов, който обаче внимаваше. Малко по-късно нападателят на Лудогорец Ихинио Марин получи тежка травма и бе откаран незабавно в болница.

В 23-ата минута Анисе би мощно, само че Макенджиев избави След това пък Текпетей се озова на позиция и шутира по земя, като Макенджиев отново се оправи. Макенджиев се оправи по-късно и с рискови удари с глава на Анисе и Дяков.

В 52-ата минута обратът бе факт. Доминик Янков проби добре през центъра, откри Текпетей, който подаде за присъединилия се Анисе. Той центрира чудесно и за Елвис Ману не бе проблем да вкара от непосредствена непосредственост. След това темпото като че ли спадна. Гостите се прибраха малко обратно и чакаха своя миг на контраофанзива. Домакините пък пробваха напън, само че беззъб.

Всичко в срещата завърши в 86-ата минута. Тогава Доминик Янков подхвана контраофанзива и откри Текпетей. Ганаецът задържа и изведе присъединилия се напред Янков, който с левия крайник мушна топката сред краката на Макенджиев – 3:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР