Лудогорец победи с 3:0 като гост Локомотив Пловдив в мач

...
Лудогорец победи с 3:0 като гост Локомотив Пловдив в мач
Коментари Харесай

"Лудогорец" загря за Лига Европа с класика срещу "Локомотив" Пловдив

" Лудогорец " победи с 3:0 като посетител " Локомотив " Пловдив в мач от 16-ия кръг на Първа лига. На срещата присъстваше известният кечист Александър Русев. Той е огромен последовател на " Локомотив " Пловдив и получи платинена карта от фенклуба на " черно-белите ".

Шампионите започнаха по-настъпателно и в 7-ата минута Кладиу Кешеру стреля от директен свободен удар, само че вратарят на домакините Мори Диао мазета топката. Превъзходството на гостите бе материализирано седем минути по-късно.

Тогава Димитър Везалов почисти безадресно с глава топката след едно центриране. Коженото кълбо попадна във Вандерсон, който подаде на Клаудиу Кешеру. Румънецът отигра майсторски обстановката и с отмерен удар откри резултата за 0:1.

Футболистите на " Лудогорец " бързо вкараха и второ попадение в 17-ата минута. Тогава Джоди Лукоки центрира от корнер, Георги Терзиев откри с глава Марселиньо и за него не бе проблeм от близко с глава да повиши на 0:2.

Локомотивци се пробваха да реагират и в 19-ата минута Димо Бакалов направи независим рейд в полето на противника, само че стреля неопределено. Гостите можеха да решат дефинитивно мача в 34-тата минута. Тогава Вандерсон излезе самичък против Мори Диао, само че се подвуоми какво да прави и застигналият го бранител на " смърфовете " Георги Пашов почисти топката.

Две минути по-късно Веселен Марчев от домакините центрира от ъглов удар, Пламен Николов отклони топката с глава към Игор Банович, който стрела, само че Ренан дос Сантос улови. Секунди преди почивката Джоди Лукоки насочи неакуратен удар от комфортна позиция.

Домакинита започнаха по-агресивно втората част. В 52-рата минута след неточност в отбраната на първенците влезлият на промяна Симеон Райков се отзова на комфортна позиция, само че стреля неопределено.

Седем минути по-късно Дани Кики откри Кхалед Аяри, който насочи удар от границата на наказателното поле, само че Ренан дос Сантос резервира вратата си суха. В 67-ата минута бранителят на " Локомотив " Пд Пламен Николов получи пряк червен картон за нарушаване против излизащия на чиста позиция Джоди Лукоки. Според мнението на множеството присъстващи на стадиона изгонването на бранителя на домакините беше малко пресилено.

Две минути по-късно пък изгасна осветлението на стадиона, което докара до прекъсването на играта, до момента в който техниците отстранят повредата и след пет минути лампите лампите светнаха още веднъж. В 79-ата минута Симеон Райков стреля от 30 метра, само че Ренан дос Сантос мазета топката.

Три минути по-късно Жоао Паоло от гостите насочи диагонален удар, само че топката излезе в навън. В 88-ата минута съотбрникът му Джоди Лукоки излезе на комфортна позиция, стреля, само че Мори Диао парира шута му.

В първата минута на добавеното продължение от седем минути на постоянното време Джоди Лукоки подаде на Жоао Паоло, който с удар по диагонала фиксира крайния резултат 0:3.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР